Tryk her for at gå til vores online booking

Negle

Mange kvinder er utilfredse med deres naturlige negle. Der kan være mange grunde til utilfredsheden. Måske kæmper man med flossede negle, måske knækker de eller måske er de for bløde. Der er mange der kæmper med et eller flere negleproblemer, og som ikke føler de kan løse det selv. I en sådan situation vil kunstige negle være en god løsning.

Her får du muligheden for, at få en stærkere og længere negl, som tilmed er formet lige som du ønsker det. Der er ingen grund til at være ked af sine negle, når du nemt kan få hjælp til at forstærke og forskønne dem. Du kan tilmed få dem lavet, så de ser smukke og naturlige ud. Negleproblemer er dog ikke den eneste grund til at få lavet kunstige negle. Det kan også gøres som en rent kosmetisk ting, fordi du ønsker at få lavet smukke negle til fest eller hverdag. Hvis dette er tilfældet, er det populært med en farverig løsning.

Du kan selvfølgelig helt selv designe hvordan du ønsker din negl, både med hensyn til farve, mønster og eventuelle pyntesten eller glimmer. Nogle ønsker en lidt diskret kunstig negl, og andre vil gerne have en masse farver og glitter. Begge dele kan nemt løses, og det er dig der sætter grænserne.

Neglesaloner forbindes også med noget hyggeligt og feminint. Det er derfor meget populært at tage sin veninde, søster eller mor med ind, og få lavet kunstige negle sammen. På den måde kan man få en hyggelig dag med masser af kvalitetstid, og samtidig få helt nye og fine negle. Du er sikret et godt resultat i salonen, og kan derfor bare nyde at dine negle bliver forkælet.

Har du besluttet dig for at få lavet kunstige negle, skal du blot tage stilling til, hvilken form for kunstig negl du ønsker. Alt afhængig af hvilket resultat du forventer, er det ikke helt ligegyldigt hvilken negleteknik du vælger. Valget afhænger også af, om det er kosmetisk behandling, eller om det er en negleforstærkende behandling du ønsker.

Der kan blandt andet vælges i mellem akryl negle, negle lavet af gele og shellac negle. Disse tre er de mest populære, og du kan herunder læse om de forskellige behandlinger og hvilke muligheder de giver.

Der givet 1 uges garanti.

Aftagning

I forbindelse af nyt sæt

fra 150,00 kr.

Gele forlængelse fransk

800,00 kr.

Gele forlængelse med design

fra 850,00 kr.

Gele forlængelse med shellac

750,00 kr.

Gele forlængelse naturlig

700,00 kr.

Gele forstækning med fransk

650,00 kr.

Gele forstærkning af egne negle naturligt

500,00 kr.

Gele forstærkning med design

700,00 kr.

Gele forstærkning med shellac

600,00 kr.

Gele negl (1 negl)

Der gives 1 uges garanti på negle.

75,00 kr.

Gele opfyldning fransk

650,00 kr.

Gele opfyldning med design

700,00 kr.

Gele opfyldning med shellac

600,00 kr.

Gele opfyldning naturlig

500,00 kr.

Smuk lashlift med farve til søde Laura 🦋
#lashlift #vippetekniker #lashstylist #naturliglangevipper #smukt
...

3 0

Lash lift er en populær behandling, som giver dine vipper en smuk kurve i op til 6-8 uger. Læs mere om behandlingen og book din tid i dag. Certificeret Lash stylist.
www.clinicqueen.dk
#lashlift #ellebanalashlift #lashesonfleek #lashlifting
...

3 0

Brow lift 🖊🖤
#browlift #brows #browlamination #beforeandafter #bryn #førogefter
For booking send en pm
...

3 0

Jeg har åbnet min kalender fra på tirsdag, så nu kan der bookes, glæder mig til at se jer ❤️🥰❤️💅🏼💅🏼💅🏼💅🏼💅🏼💅🏼💅🏼 ...

4 0

Mit bidrag til gårsdagens udfordring med temaet kontrast 🖤🤍
@quarantinails #nailartheaven #cndnails #cnddanmark #creativeplaygelpolish #yinyang #nailart #nailsofinstagram #nailartlove #naildesign #nailsnailsnails #nailaddict #lightelegancegel #lightelegance_danmark #lecente #lecente
...

4 0

Så åbner vi på mandag! 🙏🏼 Da Rena ikke længere er en del af teamet i clinic Queen, laver vores dygtige frisør/kosmetolog Shahnaz , indtil videre stadig lækre flotte vipper og lashlift. Shahnaz er selvfølgelig også uddannet vippe teknikker.
Book allerede nu en tid www.clinicqueen.dk
...

9 0
Tryk her for at gå til vores online booking