Tryk her for at gå til vores online booking

Negle

NEGLE BEHANDLING ROSKILDE

Mange kvinder er utilfredse med deres naturlige negle. Der kan være mange grunde til utilfredsheden. Måske kæmper man med flossede negle, måske knækker de eller måske er de for bløde. Der er mange der kæmper med et eller flere negleproblemer, og som ikke føler de kan løse det selv. I en sådan situation vil kunstige negle være en god løsning.

Her får du muligheden for, at få en stærkere og længere negl, som tilmed er formet lige som du ønsker det. Der er ingen grund til at være ked af sine negle, når du nemt kan få hjælp til at forstærke og forskønne dem. Du kan tilmed få dem lavet, så de ser smukke og naturlige ud. Negleproblemer er dog ikke den eneste grund til at få lavet kunstige negle. Det kan også gøres som en rent kosmetisk ting, fordi du ønsker at få lavet smukke negle til fest eller hverdag. Hvis dette er tilfældet, er det populært med en farverig løsning.

Du kan selvfølgelig helt selv designe hvordan du ønsker din negl, både med hensyn til farve, mønster og eventuelle pyntesten eller glimmer. Nogle ønsker en lidt diskret kunstig negl, og andre vil gerne have en masse farver og glitter. Begge dele kan nemt løses, og det er dig der sætter grænserne.

Neglesaloner forbindes også med noget hyggeligt og feminint. Det er derfor meget populært at tage sin veninde, søster eller mor med ind, og få lavet kunstige negle sammen. På den måde kan man få en hyggelig dag med masser af kvalitetstid, og samtidig få helt nye og fine negle. Du er sikret et godt resultat i salonen, og kan derfor bare nyde at dine negle bliver forkælet.

Har du besluttet dig for at få lavet kunstige negle, skal du blot tage stilling til, hvilken form for kunstig negl du ønsker. Alt afhængig af hvilket resultat du forventer, er det ikke helt ligegyldigt hvilken negleteknik du vælger. Valget afhænger også af, om det er kosmetisk behandling, eller om det er en negleforstærkende behandling du ønsker.

Der kan blandt andet vælges i mellem akryl negle, negle lavet af gele og shellac negle. Disse tre er de mest populære, og du kan herunder læse om de forskellige behandlinger og hvilke muligheder de giver.

Der givet 1 uges garanti.

Aftagning

I forbindelse af nyt sæt

fra 150,00 kr.

Gele forlængelse fransk

800,00 kr.

Gele forlængelse med design

fra 850,00 kr.

Gele forlængelse med shellac

750,00 kr.

Gele forlængelse naturlig

700,00 kr.

Gele forstækning med fransk

650,00 kr.

Gele forstærkning af egne negle naturligt

500,00 kr.

Gele forstærkning med design

700,00 kr.

Gele forstærkning med shellac

600,00 kr.

Gele negl (1 negl)

Der gives 1 uges garanti på negle.

75,00 kr.

Gele opfyldning fransk

650,00 kr.

Gele opfyldning med design

700,00 kr.

Gele opfyldning med shellac

600,00 kr.

Gele opfyldning naturlig

500,00 kr.

Smuk lashlift med farve til søde Laura 🦋
#lashlift #vippetekniker #lashstylist #naturliglangevipper #smukt
...

3 0
Tryk her for at gå til vores online booking

NEGLE BEHANDLING I ROSKILDE

Clinic Queen er din Skønhedsklinik i Roskilde. Ønsker du de bedste ansigtsbehandlinger eller en anden type skønhedsbehandling,  så er vores professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig i vores butik i Roskilde centrum. Vi er klar til at hjælpe dig med negle behandling.

Hos Clinic Queen kan du få udført de fleste skønhedsbehandlinger som ansigtsbehandlinger, Hår extensions og alt inden for Damefrisør som klipning af hår, farvning af hår og Keratin behandlinger.

Vi kan hjælpe dig med alle neglebehandlinger som Shellacmanicure og pedicure og fodbehandlinger.  Clinic Queen har et meget stort antal forskellige behandlinger og du kan søge dem via vores menu Behandlinger/Priser.

Hårfjerning med voks og sugaring og massage er populære behandlinger hos Clinic Queen. Du kan også læse mere om os og vores medarbejdere samt naturligvis altid bestille en tid her.

Skal du giftes eller konfirmeres ?

Skal du giftes, så kan vi hjælpe dig med hele brudepakker, som indeholder det du skal bruge til hår og makeup. Både til bruden som til brudepiger. Vi hjælper også med en prøvesession til hår og makeup inden den store dag.

Til konfirmanderne har vi også nogle forskellige tilbud om hjælp til hår og makeup. Her er vi særligt glade for vores mor og konfirmand produkt. Læs mere om vores konfirmandpakker til hår og makeup.

Din skønhedsklinik i Roskilde – Negle behandling

Husk at vi også udbyder kurser samt kan hjælpe med interessante, underholdende aftener til dig og dine venner. Vi er mere end en skønhedsklinik og du kan altid kontakte os for at lære mere – og måske er du interesseret i vores gratis vejledning.

Følg også med på Vores Instagram og besøg vores Facebook.