Hvordan bytter/returnerer jeg en vare?

 

Hvis du ønsker at bytte/returnere et produkt, skal du blot printe og udfylde vores returseddel og sende den til os sammen med varen, og en kopi af fakturaen, hvis du har den.

På retursedlen kan du krydse af om du ønsker pengene retur, husk reg. nr. og konto nr. hvis du har betalt med bankoverførsel, eller hvis du har fået produktet i gave.Hvis du ikke udfylder konto nr. og reg nr. returnerer vi blot penge til det betalingskort der blev benyttet ved købet.

På retursedlen kan du også fortælle os hvorfor du returnerer produktet, eller evt. hvilket produkt du ønsker ombyttet til. Husk at du kun kan ombytte til en vare der har samme værdi som det returnerede eller mindre.

Download retursedlen her: Retur/ombytning af vare

Bemærk at hvis du fortryder dit køb, skal du selv betale for tilbageleveringen

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag, de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. OBS! Produkter som trimmere, glattejern, hårtørrer o.lign. tages ikke retur, hvis de har været brugt. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Alle forsendelser til Clinic Queen skal ske med omdeling, vi henter ikke din pakke på posthuset.

Clinic Queen
Bredgade 34
4000 Roskilde