Tryk her for at gå til vores online booking

Manicure/pedicure

Manicure og Pedicure i Roskilde

Er du træt af tørre hænder & neglebånd? Så prøv en af vores lækre manicure. Manicure og pedicure i Roskilde centrum hos Clinic Queen. Manicure pedicure hos Clinic Queen.

Manicure

299,00 kr

Manicure inkl. CND Vinylux

Neglebånd skubbes tilbage så neglepladen synes større og sundere, herefter files neglene i facon, hvorefter neglene lakeres. Behandlingen afsluttes med håndcreme og Solar Oil og det resterende af den nyåbnede neglelak får du selvfølgelig med hjem.

399,00 kr

Luksus spa Manicure

Behandlingen består af et dejligt skum håndbad, neglene files i facon samt neglebåndet skubbes

Læs mere
pænt på plads. Herefter poleres neglene op så de skinner super flot. Derefter exfolieres hænderne, så de døde hudceller kan blive fjernet, efterfulgt af en dejlig fugtgivende og opfriskende maske, samtidig med at hænder og arme masseres. Behandlingen afsluttes med en plejende hånd creme samt solar oil.

549,00 kr

Pedicure

349,00 kr

Pedicura inkl CND Vinylux

Neglebånd skubbes tilbage så neglepladen synes større og sundere, herefter files neglene i facon, hvorefter neglene lakeres. Behandlingen afsluttes med fodcreme og Solar Oil og det resterende af den nyåbnede neglelak får du selvfølgelig med hjem.

449,00 kr

Luksus spa pedicure

Behandlingen starter med et lækkert fodbad. Negle files i facon og neglebånd skubbes pænt tilbage. Derefter eksfolieres fødder og lægge for at fjerne de døde hudceller.

Læs mere
Der lægges en fod- og lægmaske, som giver en genopbyggende pleje.

Fødder og lægge masseres, og behandlingen afsluttes med fodcreme og Solar Oil. 

549,00 kr.

Smuk lashlift med farve til søde Laura 🦋
#lashlift #vippetekniker #lashstylist #naturliglangevipper #smukt
...

3 0
Tryk her for at gå til vores online booking

MANICURE PEDICURE I ROSKILDE

Clinic Queen er din Skønhedsklinik i Roskilde. Ønsker du de bedste ansigtsbehandlinger eller en anden type skønhedsbehandling,  så er vores professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig i vores butik i Roskilde centrum. Vi er klar til at hjælpe dig med manicure pedicure.

Hos Clinic Queen kan du få udført de fleste skønhedsbehandlinger som ansigtsbehandlinger, Hår extensions og alt inden for Damefrisør som klipning af hår, farvning af hår og Keratin behandlinger.

Vi kan hjælpe dig med alle neglebehandlinger som Shellacmanicure og pedicure og fodbehandlinger.  Clinic Queen har et meget stort antal forskellige behandlinger og du kan søge dem via vores menu Behandlinger/Priser.

Hårfjerning med voks og sugaring og massage er populære behandlinger hos Clinic Queen. Du kan også læse mere om os og vores medarbejdere samt naturligvis altid bestille en tid her.

Skal du giftes eller konfirmeres ?

Skal du giftes, så kan vi hjælpe dig med hele brudepakker, som indeholder det du skal bruge til hår og makeup. Både til bruden som til brudepiger. Vi hjælper også med en prøvesession til hår og makeup inden den store dag.

Til konfirmanderne har vi også nogle forskellige tilbud om hjælp til hår og makeup. Her er vi særligt glade for vores mor og konfirmand produkt. Læs mere om vores konfirmandpakker til hår og makeup.

Din skønhedsklinik i Roskilde – Manicure og Pedicure

Husk at vi også udbyder kurser samt kan hjælpe med interessante, underholdende aftener til dig og dine venner. Vi er mere end en skønhedsklinik og du kan altid kontakte os for at lære mere – og måske er du interesseret i vores gratis vejledning.

Følg også med på Vores Instagram og besøg vores Facebook.