Tryk her for at gå til vores online booking

Bryn og Vipper

Farve af bryn

175,00 kr.

Ret af bryn med sugar

175,00 kr.

Farve af vipper

175,00 kr.

Farve af bryn + retning

250,00 kr.

Luksus bryn styling

I denne behandling får du en eksklusiv styling af dine bryn. Sammen finder vi ud af hvordan du kan få dine drømme bryn.

Læs mere

Vi har et unikt måleinstrument som guider os til de perfekte bryn til netop dit ansigt. Vi viser dig fremgangs måden af en flot optegning af dine bryn ved hjælp af make-up. Derudover bliver du behandlet med sugar som har 100 % naturlige ingredienser og skånsom mod din hud. Dine bryn bliver farvet og en formes med tweezer.
Formålet er at give dig den bedste vejledning til smukkere bryn.

399,00 kr.

Ret og farvning af bryn+vipper

350,00 kr.

Ret af bryn med voks

175,00 kr.

Browlift/lamination inkl. farve, tilretning og fugtgivende kur

Brow lift er en super moderne metode at få fyldigere bryn, på en nem og billig måde! Bryene bliver plejet med produkter, som er uden parabener. Brynene får den form og fylde du altid har drømt om! Og en kæmpe bonus er alt LIFTET kan holde helt op til 6-8 uger. 

Læs mere

Inkl. Brow lamination, brow botox, farve og tilretning af bryn. 

650,00 kr.

Lash Lift & Brow Lamination inkl. farve og kur (spar 100kr)

Incl. farvning af øvre vipper samt plejende kur til vipperne.

1.200,00 kr.

Smuk lashlift med farve til søde Laura 🦋
#lashlift #vippetekniker #lashstylist #naturliglangevipper #smukt
...

3 0

BRYN OG VIPPER I ROSKILDE

Clinic Queen er din Skønhedsklinik i Roskilde. Ønsker du de bedste ansigtsbehandlinger eller en anden type skønhedsbehandling,  så er vores professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig i vores butik i Roskilde centrum. Vi er klar til at hjælpe dig med bryn og vipper.

Hos Clinic Queen kan du få udført de fleste skønhedsbehandlinger som ansigtsbehandlinger, Hår extensions og alt inden for Damefrisør som klipning af hår, farvning af hår og Keratin behandlinger.

Vi kan hjælpe dig med alle neglebehandlinger som Shellacmanicure og pedicure og fodbehandlinger.  Clinic Queen har et meget stort antal forskellige behandlinger og du kan søge dem via vores menu Behandlinger/Priser.

Hårfjerning med voks og sugaring og massage er populære behandlinger hos Clinic Queen. Du kan også læse mere om os og vores medarbejdere samt naturligvis altid bestille en tid her.

Skal du giftes eller konfirmeres ?

Skal du giftes, så kan vi hjælpe dig med hele brudepakker, som indeholder det du skal bruge til hår og makeup. Både til bruden som til brudepiger. Vi hjælper også med en prøvesession til hår og makeup inden den store dag.

Til konfirmanderne har vi også nogle forskellige tilbud om hjælp til hår og makeup. Her er vi særligt glade for vores mor og konfirmand produkt. Læs mere om vores konfirmandpakker til hår og makeup.

Din skønhedsklinik i Roskilde – Bryn og Vipper

Husk at vi også udbyder kurser samt kan hjælpe med interessante, underholdende aftener til dig og dine venner. Vi er mere end en skønhedsklinik og du kan altid kontakte os for at lære mere – og måske er du interesseret i vores gratis vejledning.

Følg også med på Vores Instagram og besøg vores Facebook.