Tryk her for at gå til vores online booking

Spraytan

SPRAYTAN I ROSKILDE

Hvert år spraytanner vi mange brude, konfirmander samt hvis man bare vil ha noget kulør. Vi har derfor stor erfaring med spraytan i forbindelse med at være klar til evt den store dag. Du bestemmer helt selv, hvor brun du ønsker at være, men vi plejer blot at lægge en fin let glød hvis det er første gang. Gløden i huden vil få dig til at se mere frisk ud og vil se rigtig flot ud til evt den hvide kjole.

Smitter det så af på kjolen?
Vi har efterhånden spraytannet flere hundrede brude og det har endnu ikke været et problem med at farven smitter af på kjolen. Dog kan du opleve, at kjolen muligvis er lidt “nusset” på indersiden, når du tager den af – dog ikke noget som ikke går af i rens. Som med alt andet tøj, erstatter vi ikke for evt. skader på kjolen.

Hvornår skal man have lavet behandlingen?
Vi anbefaler at få lavet behandlingen 2 dage før, for så vil resultatet være helt perfekt til den store dag. Men uanset om du vælger at komme 1, 2 eller 3 dage før, tilpasser vi behandlingen, så resultatet bliver flot og naturligt til dagen. Vi oplever nogengange at kunder booker 5 dage før for at være sikker på ikke at være for brun – det skal du ikke gøre, men book som anbefalet 1-3 dage før. 5 dage før er ganske enkelt for tidligt, da det er meget individuelt hvor hurtigt farven aftager.

Vi anbefaler desuden altid at brude/konfirmanter prøver behandlingen nogle uger inden. Vi glæder os til at se dig!

Spray tan full body

Husk at skrubbe kroppen inden og ingen creme samt sort løst tøj.

250,00 kr.

Spray tan face

Husk at skrubbe kroppen inden og ingen creme samt sort løst tøj.

129,00 kr.

Spray tan ovekrop eller ben

Husk at skrubbe kroppen inden og ingen creme samt sort løst tøj.

199,00 kr.

m. Glimmer sølv eller guld

Husk at skrubbe kroppen inden og ingen creme samt sort løst tøj.

275,00 kr.

Smuk lashlift med farve til søde Laura 🦋
#lashlift #vippetekniker #lashstylist #naturliglangevipper #smukt
...

3 0
Tryk her for at gå til vores online booking

SPRAYTAN I ROSKILDE

Clinic Queen er din Skønhedsklinik i Roskilde. Ønsker du de bedste ansigtsbehandlinger eller en anden type skønhedsbehandling,  så er vores professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig i vores butik i Roskilde centrum. Vi er klar til at hjælpe dig med at bliove spraytan brun.

Hos Clinic Queen kan du få udført de fleste skønhedsbehandlinger som ansigtsbehandlinger, Hår extensions og alt inden for Damefrisør som klipning af hår, farvning af hår og Keratin behandlinger.

Vi kan hjælpe dig med alle neglebehandlinger som Shellacmanicure og pedicure og fodbehandlinger.  Clinic Queen har et meget stort antal forskellige behandlinger og du kan søge dem via vores menu Behandlinger/Priser.

Hårfjerning med voks og sugaring og massage er populære behandlinger hos Clinic Queen. Du kan også læse mere om os og vores medarbejdere samt naturligvis altid bestille en tid her.

Skal du giftes eller konfirmeres ?

Skal du giftes, så kan vi hjælpe dig med hele brudepakker, som indeholder det du skal bruge til hår og makeup. Både til bruden som til brudepiger. Vi hjælper også med en prøvesession til hår og makeup inden den store dag.

Til konfirmanderne har vi også nogle forskellige tilbud om hjælp til hår og makeup. Her er vi særligt glade for vores mor og konfirmand produkt. Læs mere om vores konfirmandpakker til hår og makeup.

Din skønhedsklinik i Roskilde – Spraytan

Husk at vi også udbyder kurser samt kan hjælpe med interessante, underholdende aftener til dig og dine venner. Vi er mere end en skønhedsklinik og du kan altid kontakte os for at lære mere – og måske er du interesseret i vores gratis vejledning.

Følg også med på Vores Instagram og besøg vores Facebook.