Tryk her for at gå til vores online booking

Spraytan

Hvert år spraytanner vi mange brude, konfirmander samt hvis man bare vil ha noget kulør. Vi har derfor stor erfaring med spraytan i forbindelse med at være klar til evt den store dag. Du bestemmer helt selv, hvor brun du ønsker at være, men vi plejer blot at lægge en fin let glød hvis det er første gang. Gløden i huden vil få dig til at se mere frisk ud og vil se rigtig flot ud til evt den hvide kjole.

Smitter det så af på kjolen?
Vi har efterhånden spraytannet flere hundrede brude og det har endnu ikke været et problem med at farven smitter af på kjolen. Dog kan du opleve, at kjolen muligvis er lidt “nusset” på indersiden, når du tager den af – dog ikke noget som ikke går af i rens. Som med alt andet tøj, erstatter vi ikke for evt. skader på kjolen.

Hvornår skal man have lavet behandlingen?
Vi anbefaler at få lavet behandlingen 2 dage før, for så vil resultatet være helt perfekt til den store dag. Men uanset om du vælger at komme 1, 2 eller 3 dage før, tilpasser vi behandlingen, så resultatet bliver flot og naturligt til dagen. Vi oplever nogengange at kunder booker 5 dage før for at være sikker på ikke at være for brun – det skal du ikke gøre, men book som anbefalet 1-3 dage før. 5 dage før er ganske enkelt for tidligt, da det er meget individuelt hvor hurtigt farven aftager.

Vi anbefaler desuden altid at brude/konfirmanter prøver behandlingen nogle uger inden. Vi glæder os til at se dig!

Spray tan Almindelig

Husk at skrubbe kroppen inden og ingen creme samt sort løst tøj.

250,00 kr.

m. Glimmer sølv eller guld

Husk at skrubbe kroppen inden og ingen creme samt sort løst tøj.

275,00 kr.

Smuk lashlift med farve til søde Laura 🦋
#lashlift #vippetekniker #lashstylist #naturliglangevipper #smukt
...

3 0

Lash lift er en populær behandling, som giver dine vipper en smuk kurve i op til 6-8 uger. Læs mere om behandlingen og book din tid i dag. Certificeret Lash stylist.
www.clinicqueen.dk
#lashlift #ellebanalashlift #lashesonfleek #lashlifting
...

3 0

Brow lift 🖊🖤
#browlift #brows #browlamination #beforeandafter #bryn #førogefter
For booking send en pm
...

3 0

Jeg har åbnet min kalender fra på tirsdag, så nu kan der bookes, glæder mig til at se jer ❤️🥰❤️💅🏼💅🏼💅🏼💅🏼💅🏼💅🏼💅🏼 ...

4 0

Mit bidrag til gårsdagens udfordring med temaet kontrast 🖤🤍
@quarantinails #nailartheaven #cndnails #cnddanmark #creativeplaygelpolish #yinyang #nailart #nailsofinstagram #nailartlove #naildesign #nailsnailsnails #nailaddict #lightelegancegel #lightelegance_danmark #lecente #lecente
...

4 0

Så åbner vi på mandag! 🙏🏼 Da Rena ikke længere er en del af teamet i clinic Queen, laver vores dygtige frisør/kosmetolog Shahnaz , indtil videre stadig lækre flotte vipper og lashlift. Shahnaz er selvfølgelig også uddannet vippe teknikker.
Book allerede nu en tid www.clinicqueen.dk
...

9 0
Tryk her for at gå til vores online booking