Tryk her for at gå til vores online booking

Laser af tatovering fra 300,-

3 cm x 3 cm — 300-400 kr
5 cm x 5 cm —500-600 kr
8 cm x 5 cm — 600-800 kr
10 cm x 10 cm–800-1000 kr
15 cm x 15 cm — 1300-1500 kr

Efter 7 behandlinger 50%
Efter 10 behandlinger GRATIS!

Læs mere
Fjernelse af tatovering | Sådan virker behandlingen
Uønskede tatoveringer kan fjernes i dag med laserbehandling.
De fleste tatoveringsfarver består af en opløsning af farvekorn, som under selve tatoveringen er prikket ind i underhuden. farvekornene er så store at vores krop ikke selv kan udskille dem. ved en laserbehandling rammes farvekornene af en kraftig og kortvarig lysstråle, hvis energi sprænger dem i til mindre stykker og derefter renser din krop så pigmenterne ud af kroppen, så tatoveringen forsvinder. Det er altid svært at sige, hvor mange behandlinger der kræves, før tatoveringen er helt fjernet. Vi anbefaler, at du kigger forbi vores klinik til en gratis konsultation, så vi kan vurdere dit behandlingsforløb individuelt. Antallet af behandlinger afhænger blandt andet af tatoveringens alder, farve samt hvilken teknik, den er lavet med. Generelt er sorte og røde farver lettere at fjerne end hvidlige farver, der kan risikere at resultere i en blålig tone på huden.

Sådan foregår behandlingen
Vi starter altid med at tage billeder af din tatovering og høre dig, hvordan det er gået siden sidste behandling. Derefter desinficerer og køler vi det behandlede område og påbegynder behandlingen. Når du forlader klinikken vil du føle en brændende fornemmelse i området. Området kan i nogle uger efter risikerer at hæve op, og vi anbefaler derfor, at du smører med en Aloe vera creme – denne kan købes i klinikken til 50 kr. Efter minimum 6 uger kan behandlingen gentages.

Fra 300,-

Hollywood carbon peeling 599,-

Denne behandling hjælper på at ujævne hudfarven, overbelastet hud og pigmentering som kan udvikle sig af en række forskellige faktorer herunder hudbetændelse, hormonelle forandringer, solskader, akne og reaktioner på nogle lægemidler. Vi tilbyder intensiv og revolutionerende anti-age behandling med Hollywood carbon laser peeling også kendt som ”China Doll Peel” (opkaldt efter sin porcelæn-dukke-lignende finish huden får).
Behandlingen er meget populært blandt stjernerne i Hollywood, der arbejder for at genoprette hudbalancen samtidig med, at den fremmer en frisk og jævn glød.

Læs mere
Der er mange fordele ved Hollywood carbon laser peeling:
Udrensning: carbon absorberer olie og forurenerede stoffer dybt nede i porerne
Exfoliering: da carbon er målrettet af laser, nærmest ”eskploderer” de døde hudceller og hudorme der efterlader huden blød, strålende, færre og mindre porer.
Anti-age effekt: carbon målretter også de dybere lag af huden og stimulerer kollageproduktionen, som opstrammer huden og derved udglatter fine rynker og ujævnheder.
Akne og talgkirtler: reducerer bakterier der er ansvarlig for akne og krymper talgkirtler (olieproducerende kirtler), og dermed mindre olieproduktion og overbelastning af porer.

Fra 300,-

Laser af permanent make-up fra 599,-

Permanent make-up fjernes på samme måde som en alm. Tatovering, dog med lavere styrke da det ikke ligger ligeså dybt i huden. Permanent make-up kræver heller ikke lige så mange behandlinger som en alm tatovering. Man kan altid booke en gratis konsultation eller sende et billede på mail, så vi kan vurdere en ca. pris samt ca. hvor mange behandlinger der skal til.

Fra 599,-

💅🏼 @rikkesteph #nailart #flowerdesign #flowers #winternails #winterflowers #lovemyjob ...

16 0

Rikke har ledige tider til negle idag kl 10, 11 og kl 16.30 💅🏼 ...

5 0

#nytglimmer #glimmer #glitter #glitternails #loveglitter #glitterlove ...

13 0

#creativeplaygelpolish #effortless #homemadebrowncolor #brown #brownnails #fallnails🍁🍂 #instagood #instanail #instanails #cnd #cndnails #brisa #brisagel #brisagelnails ...

9 0

#cnd #cndnails #cndworld #cnddanmark #blueandgrey #blueandgreynails #creativeplaygelpolish #insta #instagood #instanail #instanails #solaroil #fallnails🍁🍂 ...

2 0

Efter 45 år som neglebidder, fik vi på 2 1/2 måned styr på det, det er SÅ godt klaret 😁👌🏼 ...

11 0

💅🏼 @rikkesteph #cndsolaroil #creativeplaygelpolish #grey #graynails #homemadecolor #silver #silvernails #instanail #nailsnailsnails #brisa ...

13 0

#clinicqueen #cndnails #cndworld #cnd #solaroil #creativeplaygelpolish #irisyouwould #royalista #navybrat #blue #bluenails💙 #bluenail #bluegelnails #bluegelpolish #insta #instanail #instanails #instanailstyle #nailstagram #nailsta ...

16 0
Tryk her for at gå til vores online booking