Tryk her for at gå til vores online booking

Konfirmand Styling

Skal du konfirmeres så lad os hjælpe med konfirmand styling

Hvis du skal konfirmeres, den første dag i “det voksne liv” , så kan man jo lige så godt træde ind i voksenrækkerne med stil. Konfirmand styling er en god start.

Clinic Queen kan hjælpe dig med hårstyling og makeup, og vi har også en “mor og konfirmand” pakke. Se vores pakker nedenfor og vælg det som passer dig bedst.

Bemærk: Ved booking af konfirmand styling betales et depositum på 50% af
behandlingens værdi.

Hårstyling

700,00 kr.

Makeup

700,00 kr.

Makeup & hårstyling

1.200,00 kr.

Konfirmand og mor styling

1.900,00 kr.

Børnehår opsætning

450,00 kr.

Børnestyling & Let Makeup max. alder 13 år

795,00 kr.

Håropsætning

Fra 995,00 kr.

Makeup

Fra 795,00 kr.

Håropsætning + makeup

Fra 1.395,00 kr.

Personlig makeup vejledning

Alle kan lære at lægge make-up OGSÅ DIG! Kom ind og få 60 minutters personlig vejledning i hvordan du fremhæver din naturlige skønhed

Fra 795,00 kr.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user clinic_queen.
Tryk her for at gå til vores online booking

KONFIRMAND STYLING I ROSKILDE

Clinic Queen er din Skønhedsklinik i Roskilde. Ønsker du de bedste ansigtsbehandlinger eller en anden type skønhedsbehandling,  så er vores professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig i vores butik i Roskilde centrum. Vi kan også hjælpe med konfirmandstyling.

Hos Clinic Queen kan du få udført de fleste skønhedsbehandlinger som ansigtsbehandlinger, Hår extensions og alt inden for Damefrisør som klipning af hår, farvning af hår og Keratin behandlinger.

Vi kan hjælpe dig med alle neglebehandlinger som Shellacmanicure og pedicure og fodbehandlinger.  Clinic Queen har et meget stort antal forskellige behandlinger og du kan søge dem via vores menu Behandlinger/Priser.

Hårfjerning med voks og sugaring og massage er populære behandlinger hos Clinic Queen. Du kan også læse mere om os og vores medarbejdere samt naturligvis altid bestille en tid her.

Skal du giftes eller konfirmeres ?

Skal du giftes, så kan vi hjælpe dig med hele brudepakker, som indeholder det du skal bruge til hår og makeup. Både til bruden som til brudepiger. Vi hjælper også med en prøvesession til hår og makeup inden den store dag.

Til konfirmanderne har vi også nogle forskellige tilbud om hjælp til hår og makeup. Her er vi særligt glade for vores mor og konfirmand produkt. Læs mere om vores konfirmandpakker til hår og makeup.

Din skønhedsklinik i Roskilde – Konfirmandstyling

Husk at vi også udbyder kurser samt kan hjælpe med interessante, underholdende aftener til dig og dine venner. Vi er mere end en skønhedsklinik og du kan altid kontakte os for at lære mere – og måske er du interesseret i vores gratis vejledning.

Følg også med på Vores Instagram og besøg vores Facebook.