Tryk her for at gå til vores online booking

Keratin behandlinger

Keratin behandlinger i Roskilde

Med ORGANISK Keratin gold by Jean Paul Myne der er garanti på at det holder i minimum 3 mdr. Men der er mange der kan gå op til et år.

Efter en Treatment efterlades håret glat og med masser af shine i lang tid. Det smukke ved denne treatment er, at det er verdens første uden formaldehyd, allergener og andre skadelige aldehyder. Ved at produktet ikke indeholder de førnævnte farlige kemiske ingredienser gør, at vores Keratin Treatment ikke bryder svovlbroerne, men der imod er med til at genopbygge hårestrået og keratinfibrene. En anden gevinst, ud over at du ikke længere skal bruge glattejern er, at du nu kan føntørre håret på væsentlig kortere tid, da håret ikke absorbere vandet, som før.

Keratin Gold anbefales til meget tykt hår og Afro-hår.

Hovedingredienser Keratin Gold er Organiske aminosyrer, hvede protein, og derivater fra Oliven Olie.

Husk også at købe Jean Paul Myné produkter med hjem i vores salon (Shampoo, Conditioner og mask), så får du det maksimale ud af holdbarheden.

Keratin Gold (kort hår til ørene)

2.300,00 kr.

Keratin Gold (skulderlangt hår)

2.800,00 kr.

Keratin Gold (alm langt hår til midten af ryggen)

3.300,00 kr.

Keratin Gold (ekstra langt hår)

3.800,00 kr.

Keratin Gold (pandehår)

800,00 kr.

Keratin behandlinger

Keratin Adamatium by Jean Paul Myne
ORGANISK, VEGANSKE & CRUELTYFREE

Med ORGANISK Keratin by Jean Paul Myne
Keratin Adamantium – en Verdenssensation.

1. Straight
2. Smooth
3. Antifrizz

Adamantium er det første produkt i verdenen, der mestre 3 opgaver på én gang. Du kan i én arbejdsgang opnå flg. tre behandlinger, nemlig straight – smooth – antifrizz og så giver produktet bare et fantastisk shine. Produktet er proppet med organiske råvarer og er et “must”. Behandlingen tager kun op til 2/3 time, hvor andre keratinbehandlinger kan tage op til 4-5 timer. Et fantastisk produkt, som du vil elske.

Fri for Formaldehyd – Glutaldehyde – Parabener.

Ingen farvning 14 dage før og efter behandlingen. Afhængig af dit ønske må det først vaskes 24 timer efter behandlingen. Adamantium keratin udglatning som holder op til 3 måneder.

Kort hår

Fra 1.500,00 kr.

Skulderlangt hår

Fra 1.700,00 kr.

Langt hår

Fra 1.900,00 kr.

Keratin behandlinger

Keratin Infinity by Jean Paul Myne
ORGANISK, VEGANSKE & CRUELTYFREE

Med ORGANISK Keratin by Jean Paul Myne
Infinity kan levere 3 forskellige keratin treatments i ét og samme produkt

1. Absolut glat i op til 5 måneder
2. Perfekte krøller og volume reduktion
3. Anti frizz

Keratin Plus Infinity er UDEN formaldehyd (kræftfremkaldende) og aldehyde, som man kender fra brazillian blowouts.

Jean Paul Myné har været førende inden for Keratin Treatments siden 2011, hvor vi opfandt den første Keratin til udglatning af hår og uden farlige ingredienser, som formaldehyd og aldehyde.

Så takket være Jean Paul Myné´s utrættelige forskning for altid, at gøre frisørbranchen sundere, mere sikker og levere det perfekte resultat hver gang, har vi nu udviklet Keratin Plus Infinity.
Dette er en treatment for alle – til alt slags hår.

Husk også at købe Jean Paul Myné produkter med hjem i vores salon (Shampoo, Conditioner og Mask), så får du det maksimale ud af holdbarheden.

Kort hår

Fra 1.940,00 kr.

Skulderlangt hår

Fra 2.340,00 kr.

Langt hår

Fra 2.740,00 kr.

Smuk lashlift med farve til søde Laura 🦋
#lashlift #vippetekniker #lashstylist #naturliglangevipper #smukt
...

3 0
Tryk her for at gå til vores online booking

KERATIN Behandling i Roskilde

Clinic Queen er din Skønhedsklinik i Roskilde. Ønsker du de bedste ansigtsbehandlinger eller en anden type skønhedsbehandling,  så er vores professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig i vores butik i Roskilde centrum. Vi er klar til at hjælpe dig med keratin behandlinger.

Hos Clinic Queen kan du få udført de fleste skønhedsbehandlinger som ansigtsbehandlinger, Hår extensions og alt inden for Damefrisør som klipning af hår, farvning af hår og Keratin behandlinger.

Vi kan hjælpe dig med alle neglebehandlinger som Shellacmanicure og pedicure og fodbehandlinger.  Clinic Queen har et meget stort antal forskellige behandlinger og du kan søge dem via vores menu Behandlinger/Priser.

Hårfjerning med voks og sugaring og massage er populære behandlinger hos Clinic Queen. Du kan også læse mere om os og vores medarbejdere samt naturligvis altid bestille en tid her.

Skal du giftes eller konfirmeres ?

Skal du giftes, så kan vi hjælpe dig med hele brudepakker, som indeholder det du skal bruge til hår og makeup. Både til bruden som til brudepiger. Vi hjælper også med en prøvesession til hår og makeup inden den store dag.

Til konfirmanderne har vi også nogle forskellige tilbud om hjælp til hår og makeup. Her er vi særligt glade for vores mor og konfirmand produkt. Læs mere om vores konfirmandpakker til hår og makeup.

Din skønhedsklinik i Roskilde – Keratin behandlinger

Husk at vi også udbyder kurser samt kan hjælpe med interessante, underholdende aftener til dig og dine venner. Vi er mere end en skønhedsklinik og du kan altid kontakte os for at lære mere – og måske er du interesseret i vores gratis vejledning.

Følg også med på Vores Instagram og besøg vores Facebook.