Tryk her for at gå til vores online booking

Fodbehandling

Fodbehandling i Roskilde

Dine fødder skal bære rundt på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt. Det er en belastning, som er meget større end de fleste går rundt og tror.

Det er yderst vigtigt, at du passer og plejer din fødder hver eneste dag. Gør du det, er der en større chance for, at dine fødder kan bære dig rundt resten af livet. Desværre er det ikke alle mennesker, der kan undgå sygdomme og ulykker. Rigtig mange bliver ramt af diabetes, gigt og andre alvorlige sygdomme, der kan indvirke på dine fødders sundhed. Som statsautoriseret fodterapeut kan jeg hjælpe dig med at holde en god fodsundhed – også hvis du rammes af sygdom.

Fodbehandling

er for dig — ung som gammel, der ikke har store problemer med dine fødder, men gerne vil nyde en nænsom behandling hvor dine fødder modtager professionel pleje. Vi har høj fokus på hygiejne. Alle instrumenter er steriliserede, og der arbejdes med handsker for din sikkerheds skyld. Min autorisation er din garanti for professionel behandling.

Læs mere

Fodbad:
Din behandling starter med et velduftende fodbad som du kan nyde sammen med en kop kaffe eller te.

Undersøgelse:
Inden fodbehandlingen undersøges dine fødder og deres almene tilstand vurderes. Fodbehandlingen tilrettes efter dine fødders behov. Undervejs fortæller om mine observationer, og giver dig gode råd om hvordan du bedst plejer dine fødder.

Negle:
Dine negle klippes på en måde, der forebygger nedgroede negle og infektioner i neglefasen. Neglefalse og omgivelser renses efterfølgende op. Negle slibes og pudses, og alle neglehjørner afrundes.
Hård hud:
Alt hård hud fjernes skånsomt så huden får sin naturlige smidighed tilbage. Den hårde hud skæres væk med skalpel for at undgå ny celledannelse. Fødder og tæer afpudses med en fræsning for at fjerne hudflager og udglatte de beskårne områder.

Ligtorne:
Jeg fjerner ligtorne på en sikker og skånsom måde, og vejleder dig om forbyggelse, så du undgår at problemet opstår igen.

Fodmassage:
Fodbehandlingen afsluttes altid med en let fodmassage, hvor der anvendes en fodcreme som passer til netop dine fødders hud.

 

 

385,00 kr.

Kompliceret Fodbehandling

er for dig, som har fortykkede negle, neglesvamp, overproduktion af hård hud, mange ligtorne eller lignene. Hos Sundfodterapi arbejdes der med høj fokus på hygiejne. Alle instrumenter er steriliserede, og der arbejdes med handsker for din sikkerheds skyld. Min autorisation er din garanti for professionel behandling.

525,00 kr.

Luksus fodbehandling inkl fod & læg Massage

Er for dig der bare ikke kan få nok af luksus! Behandlingen er ligesom en alm fodbehandling men med ektra velvære og massage.

685,00 kr.

Fodbehandling inkl Shellac

Er for dig der bare ikke kan få nok af luksus! Behandlingen er ligesom en alm fodbehandling men med ektra velvære og massage.

635,00 kr.

Luksus fodbehandling inkl fod & læg Massage

Er for dig der bare ikke kan få nok af luksus! Behandlingen er ligesom en alm fodbehandling men med ektra velvære og massage.

685,00 kr.

En delbehandling

er for dig som har brug for hjælp til enkelte dele af en almindelig fodbehandling.

Klipning og slipning af negle.
Eller fjernelse af hård hud.
Eller fjernelse af ligtorn.
Altid vejledning, med fokus på dine fødder

685,00 kr.

En bøjle

150,00 kr.

Alm. neglelak

80,00 kr.

Indlæg individuelt aftryk, inkl. Før og efter kontrol.

1300,00 kr.

Smuk lashlift med farve til søde Laura 🦋
#lashlift #vippetekniker #lashstylist #naturliglangevipper #smukt
...

3 0
Tryk her for at gå til vores online booking

FODBEHANDLING I ROSKILDE

Clinic Queen er din Skønhedsklinik i Roskilde. Ønsker du de bedste ansigtsbehandlinger eller en anden type skønhedsbehandling,  så er vores professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig i vores butik i Roskilde centrum. Vi er klar til at hjælpe dig med fodbehandling.

Hos Clinic Queen kan du få udført de fleste skønhedsbehandlinger som ansigtsbehandlinger, Hår extensions og alt inden for Damefrisør som klipning af hår, farvning af hår og Keratin behandlinger.

Vi kan hjælpe dig med alle neglebehandlinger som Shellacmanicure og pedicure og fodbehandlinger.  Clinic Queen har et meget stort antal forskellige behandlinger og du kan søge dem via vores menu Behandlinger/Priser.

Hårfjerning med voks og sugaring og massage er populære behandlinger hos Clinic Queen. Du kan også læse mere om os og vores medarbejdere samt naturligvis altid bestille en tid her.

Skal du giftes eller konfirmeres ?

Skal du giftes, så kan vi hjælpe dig med hele brudepakker, som indeholder det du skal bruge til hår og makeup. Både til bruden som til brudepiger. Vi hjælper også med en prøvesession til hår og makeup inden den store dag.

Til konfirmanderne har vi også nogle forskellige tilbud om hjælp til hår og makeup. Her er vi særligt glade for vores mor og konfirmand produkt. Læs mere om vores konfirmandpakker til hår og makeup.

Din skønhedsklinik i Roskilde – Fodbehandling

Husk at vi også udbyder kurser samt kan hjælpe med interessante, underholdende aftener til dig og dine venner. Vi er mere end en skønhedsklinik og du kan altid kontakte os for at lære mere – og måske er du interesseret i vores gratis vejledning.

Følg også med på Vores Instagram og besøg vores Facebook.