Tryk her for at gå til vores online booking

Eyelash extensions

Eyelash Extensions i Roskilde

Volume eyelash extensions – teknikken går ud på at vi påsætter to eller flere meget fine eyelash extensions pr. naturvippe. De er ultra fjerlette og fleksible så selv med en max volume og tæthed, belastes dine naturlige vipper ikke. Hvis du ikke har så mange naturlige vipper, er Volume teknikken den ideelle for dig – Volume giver et intenst look.

Vippepåsætningen tager ca. 1,5 – 2,5 timer. Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Vi renser dine vipper og du får fugtgivende gel eye patches på de nederste vipper for a,t isolere dem bedst muligt. De fleste falder i søvn da det er en meget afslappende behandling.

HUSK !
– Kom helt uden øjenmakeup så vi ikke skal bruge unødvendig meget tid på afrensningen.
– Bruges der make-up efter påsætningen, er det på egen risiko
– Vi har 3 dages garanti på vipper. Hvis der er en fejl i påsætningen vil det vise sig indenfor de første pr. dag.

Til info taber man i gennemsnit 2-5 vipper om dagen, af sine egne naturvipper. Det er en hel almindelig vippecyklus

Nyt sæt - single vipper

1.299,00 kr.

Nyt sæt volume/hybrid vipper

1.449,00 kr.

Ekstra stor opfyldning - volume (bookes 4 uger efter sidste opfyldning)

775,00 kr.

Stor opfyldning volume (bookes 3 uger efter sidste opfyldning)

675,00 kr.

Lille opfyldning 30 min Volume (bookes inden for 2 uger, siden sidste opfyldning)

575,00 kr.

Stor opfyldning single (bookes 3 uger efter sidste opfyldning)

675,00 kr.

Lower Lash extensions

Denne behandling er en påsætning af enkelte ultra fine eyelash extensions, på de nederste vipper.

Læs mere
Behandlingen tager ca. 30 min og du ligger på ryggen med lukkede øjne. Vi kan varmt anbefale at du vælger denne behandling i kombination med et fuldt sæt/opfyldning af volume eyelash extensions, det fuldender dit look.

349,00 kr.

Russian Volume Eyelash Extensions

Russian Volume Eyelash Extensions Russian Volume er et meget mere intenst look, det er til dig der søger et mere dramatisk look.

Læs mere
Vi brugere endnu mørkere, finere og fjerlette vipper, som selvfølgelig belaster dine vipper mindst muligt. De smukke vipper giver os mulighed for at lave større faner som resultere i et mere mørkt og “fløjslagtigt” look.

1.699,00 kr.

Russian Volume opfyldning

1.199,00 kr.

Aftagning af vipper

349,00 kr.

Allergitest (gratis)

0,00 kr.

Smuk lashlift med farve til søde Laura 🦋
#lashlift #vippetekniker #lashstylist #naturliglangevipper #smukt
...

3 0
Tryk her for at gå til vores online booking

EYELASH EXTENSIONS I ROSKILDE

Clinic Queen er din Skønhedsklinik i Roskilde. Ønsker du de bedste ansigtsbehandlinger eller en anden type skønhedsbehandling,  så er vores professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig i vores butik i Roskilde centrum. Vi er klar til at hjælpe dig med Eyelash Extensions.

Hos Clinic Queen kan du få udført de fleste skønhedsbehandlinger som ansigtsbehandlinger, Hår extensions og alt inden for Damefrisør som klipning af hår, farvning af hår og Keratin behandlinger.

Vi kan hjælpe dig med alle neglebehandlinger som Shellacmanicure og pedicure og fodbehandlinger.  Clinic Queen har et meget stort antal forskellige behandlinger og du kan søge dem via vores menu Behandlinger/Priser.

Hårfjerning med voks og sugaring og massage er populære behandlinger hos Clinic Queen. Du kan også læse mere om os og vores medarbejdere samt naturligvis altid bestille en tid her.

Skal du giftes eller konfirmeres ?

Skal du giftes, så kan vi hjælpe dig med hele brudepakker, som indeholder det du skal bruge til hår og makeup. Både til bruden som til brudepiger. Vi hjælper også med en prøvesession til hår og makeup inden den store dag.

Til konfirmanderne har vi også nogle forskellige tilbud om hjælp til hår og makeup. Her er vi særligt glade for vores mor og konfirmand produkt. Læs mere om vores konfirmandpakker til hår og makeup.

Din skønhedsklinik i Roskilde – Eyelash Extensions

Husk at vi også udbyder kurser samt kan hjælpe med interessante, underholdende aftener til dig og dine venner. Vi er mere end en skønhedsklinik og du kan altid kontakte os for at lære mere – og måske er du interesseret i vores gratis vejledning.

Følg også med på Vores Instagram og besøg vores Facebook.